Inspiratie

Verschillende smaken Fudge

Veel mensen kennen het van vroeger: schepsnoep. Hoewel het nog steeds verkrijgbaar is, zie je het minder vaak dan jaren geleden. Tegenwoordig is snoep vaak verpakt in aparte zakjes. Schepsnoep dat erg populair was en nu nog steeds verkrijgbaar is in zakjes, is Fudge. Fudge is een snoepje dat gemaakt is van boter, suiker en melk.  Het heeft de vorm van een klein blokje en het heeft vaak een bruine kleur. Er zij veel verschillende smaken. Ben je benieuwd naar deze smaken? Lees dan verder en kom erachter! 

Origineel 

De originele smaak van Fudge is vanille. Dit is de smaak die de meeste mensen kennen. Aan het mengsel van boter, suiker en melk is vanille extract toegevoegd, wat zorgt voor de vanillesmaak. Het snoepje is lichtbruin van kleur 

Drop 

Ben je een echte dropliefhebber? Dan heb je geluk! Fudge is namelijk ook verkrijgbaar met dropsmaak. Naast de boter, suiker en melk is hier een drop extract aan toegevoegd dat zorgt voor de smaak van drop. Het snoepje is zwart van kleur, net zoals origineel drop. 

Vanille en chocolade

De vanille en chocolade smaak is een combinatie tussen de originele Fudge en de variant met chocolade. De bovenste helft van het snoepje heeft een vanillesmaak en aan de onderste helft is chocolade toegevoegd. Dit snoepje is te herkennen aan de kleuren bruin en donkerbruin. 

Cappuccino 

Houd je van zoetigheid bij de koffie? Dan is de Fudge variant met cappuccino smaak een aanrader! Aan dit snoepje is de smaak van koffie en melk toegevoegd. Heerlijk dus in combinatie met koffie. 

Bestel het snoep online! 

Wil je de verschillende Fudge smaken uitproberen? Neem dan een kijkje op de website van Candyonline en ontdek het ruimte assortiment aan Fudge en schepsnoep. Je bestelt het gemakkelijk online en geniet de volgende dag van de lekkerste smaken! Heb je een vraag over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren! 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.