Inspiratie,  Recepten,  Tips

 De lekkerste kroketten uit Amsterdam

De lekkerste kroketten uit Amsterdam

De lekkerste kroketten haal je op deze plekken in Amsterdam
Ben jij benieuwd waar je de lekkerste kroketten kunt halen in Amsterdam? Misschien bezoek je binnenkort deze mooie hoofdstad van Nederland of woon je er zelf en wil je de lekkerste kroketten proeven of testen. In dat geval zit je hier goed, want wij zochten uit welke kroketten uit Amsterdam het allerlekkerst zijn. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en ontdek op welke plekken in Amsterdam je de lekkerste kroketten haalt!

Kwekkeboom
Kwekkeboom is als het op de lekkerste kroketten aankomt een van de grootste namen in Nederland. Je kunt deze kroketten in veel supermarkten kopen. Kwekkeboom startte in 1900 in Amsterdam, waar Herman Kwekkeboom zijn eerste patisserie op de Rapenburg begon en de lekkerste rundvlees kroketten verkocht. Je kunt nog steeds op bezoek gaan bij de Kwekkeboom patisserie in Amsterdam in zowel Amsterdam-Noord als Amsterdam-Zuid. Hier eet je niet alleen rundvleeskroketten, maar ook aspergekroketten en goulashkroketten. Breng jij ook een bezoekje aan Kwekkeboom?

Van Dobben
Ook  Van Dobben is een waar begrip in Nederland. Dit merk bestaat sinds 1945 en ieder kwam in de eetsalon om deze kroket te proeven. Nog steeds trekt Van Dibben vele bezoekers die een broodje kroket komen eten. Sinds 1992 zijn de kroketten van Van Dobben tevens in de meeste supermarkten verkrijgbaar. Hierdoor kun je ze ook gewoon thuis zelf klaarmaken. Lekker voor een filmavond of gewoon tijdens een gezellige avond aan tafel met vrienden en/of familie.

Patisserie Holtkamp
Bij patisseriezaak Cees Holtkamp in Amsterdam kun je tevens terecht voor een lekkere kroket. Zo kun je er onder andere ambachtelijke kroketten met garnaal bestellen en heb je de keuze uit vele andere smaken. Deze patisserie wordt volop getipt als het gaat om lekkere kroketten, waardoor je Patisserie Holtkamp zeker niet over mag slaan als je in Amsterdam bent en de lekkerste kroketten wilt proeven.

Wilde Kroketten
Ook bij Wilde Kroketten kun je de lekkerste kroketten eten. Dit restaurant is erin gespecialiseerd. Je kunt hier ambachtelijke kroketten eten zoals de Hollandse rundvleeskroket, een garnalenkroket en zelfs een vegetarische kroket met linzen en geitenkaas en een oesterkroket. De eigenaren van Wilde Kroketten beschikken over meer dan genoeg creativiteit. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan smaken en probeer zeker eens kroketten uit bij Wilde Kroketten in Amsterdam. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.