Inspiratie,  Tips

Alles over modern/eigentijds design

De keuken is een van de drukste ruimtes in huis. Dus om chaos te minimaliseren, fungeren moderne keukens als een rustige achtergrond voor de keuken. De term ‘modern’ omvat alles wat gestroomlijnd en strak is. Moderne keukens hebben doorgaans minimalistische kenmerken, open ruimtes en een clustervrije ruimte om te ontspannen. Dus of je nu houdt van volledig wit design of van slechts een paar kleuren die eruit springen, neem eigentijdse elementen uit de natuur of een totale moderne luxe; of gewoon een klassiek monochroom met gedurfde kleuren. Welke benadering je ook kiest, een modern design zal altijd opvallen en zijn superioriteit bewijzen.

Elementen van de moderne keuken

Elementen bepalen de kenmerken van een keukeninrichting van debameubelen.be. Om een ​​moderne uitstraling te creëren; er is behoefte aan strak laminaat, houtfineer en kastdeuren. Dit soort ontwerp en stijl zorgen ervoor dat koffiezetapparaten, blenders, mixers en andere kooktoestellen op één lijn liggen en opgaan in de stilistische elementen van de rest van de keuken. Daarnaast zijn kenmerken van een modern ontwerp: eenvoudige hardware, industriële accentstukken, monochromatische kleurenpaletten, horizontale lijnen, minimalistische details en versieringen. Houd daar rekening mee bij het toepassen van modern keukendesign. Het is het beste om het keukenontwerp op te splitsen in componenten zoals tegelwerk, accessoires, ruimte en verlichting, lay-out, kastdeuren, meubels en hardware.

Moderne keukenmeubels

Keukenmeubels hebben een enorme impact op de algehele uitstraling van een modern design. Tafels, krukken en banken moeten verkrijgbaar zijn in een reeks en hoekige ontwerpen die goed passen bij de strakke lijnen die in moderne keukens voorkomen. Barkrukken van metaal en kunstleer passen ook perfect in deze ruimte. Houd er ook rekening mee dat natuurlijke en industriële materialen zoals plastic, hout en metaal allemaal de uitstraling van een moderne stijl versterken. Ze worden ook aangevuld met gedurfde kleuren om een ​​aantal interessante visuals voor het keukenontwerp te creëren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.