Gezondheid,  Inspiratie,  Recepten,  Tips

Waarom je dagelijks green juice zou moeten drinken en de voordelen ervan

Is Green Juice goed voor je?

Een kleine verandering in je dagelijkse routine kan een wereld van verschil maken. Dagelijks groen sap drinken is een van de beste dingen die u kunt doen voor uw gewichtsverlies en welzijnsdoelen.

Groen sap geeft je lichaam een ​​sterk geconcentreerde explosie van krachtige, direct opneembare voeding die van binnenuit een transformerend effect op je lichaam kan hebben.

Green juice zorgt voor een gezonde stralende huid

Één van de voordelen van het dagelijks drinken van green juice poeder is de nutriëntendichtheid, inclusief vitamine A, C en E. Vitamine C en E helpen je huid te ontdoen van de rommel die tot acne kan leiden. Vitamine A is cruciaal voor celgroei en regeneratie. Bovendien zijn groene sappen zeer hydraterend en we weten allemaal dat voldoende hydratatie een essentieel onderdeel is van huidverzorging.

Verbeterde energie

Als je beter eet (of drinkt), voel je je zeker beter. Een portie groensap levert een extreem rijke dosis essentiële voedingsstoffen die je lichaam elke dag nodig heeft. Door je lichaam de voeding te geven die het nodig heeft om je voedsel om te zetten in energie, kun je dat trage gevoel van je afschudden zonder naar cafeïnehoudende dranken te grijpen.

Gewichtsverlies

Een ding dat mensen ons altijd vertellen, is dat ze ervoor kiezen om groen sap te drinken om af te vallen. Groenten bevatten nitrieten, die zijn geassocieerd met het bruinen van vetcellen, wat betekent dat vetopslaande witte cellen worden omgezet in vet verbrandende bruine cellen. Dit zorgt voor extra vetverbranding en uiteindelijk voor sneller gewichtsverlies! Dit is ook een geweldige manier om uw resultaten bij te houden nadat uw sap reiniging is voltooid.

Aminozuren

Groene blad sappen zijn uitstekende bronnen van aminozuren, de bouwstenen van eiwitten. Hier zijn een paar symptomen van aminozuur deficiëntie die groen sap kan helpen verminderen:

  • Moeite met afvallen
  • Dun, dof haar en broze nagels
  • Wallen onder je ogen
  • Slapeloosheid.

Citrusvruchten

De impact van vitamine C op de huid is enorm. Citrusvruchten die voor de smaak kunnen worden toegevoegd, zijn citroen, limoen, magnesium en sinaasappel. Deze bieden allemaal voldoende bronnen van extra vitamine C om de huid te beschermen tegen blootstelling aan omgevingsfactoren en intrinsieke veroudering. Van vitamine C is ook aangetoond dat het de collageensynthese verhoogt en mogelijk het risico op een droge huid vermindert.

Polyfenolen

Polyfenolen zijn aangehaald als de “grootste klasse van verbindingen die in de dermatologie en nutricosmetica worden gebruikt om huidveroudering tegen te gaan.” Gevonden in felgekleurde groenten en fruit, voorbeelden zijn anthocyanins en flavonoïden. Met name het eten van deze vruchten en groenten kan dienen om een ​​consument een vergelijkbaar polyfenol gehalte te geven, met extra verzadiging. Groen sap, geconsumeerd in kleine hoeveelheden, kan echter een vergelijkbaar polyfenol gehalte bieden, met een betere verteerbaarheid en gemak.

Anti-veroudering

Ten slotte kan de nutriëntendichtheid van veelgebruikte ingrediënten van groen sap de zichtbare tekenen van veroudering voorkomen, zoals: rimpels en vlekkerige donkere vlekken. Ingrediënten zoals hierboven genoemd werken als functionele voedingsmiddelen om te beschermen tegen extrinsieke veroudering factoren zoals zonlicht en milieu toxines.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.