Geef jij een tuinfeest deze zomer
Algemeen

Geef jij een tuinfeest deze zomer?

We hebben besloten dat het Corona-virus voor de zomer de wereld uit is. Ik bedoel, waar moeten we ons anders op verheugen. Een zomer lang binnen zitten? Nee, bedankt. We denken alvast een gezellig middagen op het terras en de gaafste tuinfeesten. Hoogstens tijd om je tuin klaar te gaan maken voor een zomer vol feestjes. Maar weet je wat je allemaal nodig hebt voordat je de uitnodigingen verstuurt? Wij helpen je op weg!

Barwagens voor buiten

Niets zegt tuinfeest meer dan een barwagen – op wielen, handig! Dit zal je helpen om aan al je feestbehoeften in de buitenlucht te voldoen. Je hoeft niet constant te entertainen en barvrouw te spelen, maar je gasten kunnen zelf zorgen voor het hun drankjes. Vaak bieden ze ook oppervlakken voor het bereiden en serveren van voedsel. Tip: ga voor een bar met vriesgedeelte waar je verkoelende ijsblokjes en heerlijke ijsjes in bewaard zoals ben en jerry. Iedereen zal je dankbaar zijn!

S’mores

Smores en vuurkorven vullen elkaar perfect aan. Je kunt echt niet investeren in een vuurplaats voor je huis zonder evenveel toewijding te besteden aan de ingrediënten om smores te maken. Smores zou altijd een topprioriteit moeten zijn bij het overwegen van het feestmenu. Het is ook nog eens gemakkelijk voor jou, ideaal!

Hangmat

Als de ruimte het toelaat, is een hangmat essentieel. Hier kunnen je gasten even ontsnappen aan de drukke feestsfeer en zich om gemak voelen in de schommelende beweging van de hangmat.

Bluetooth speaker

Je kunt natuurlijk geen knalfuif geven met muziek die je afspeelt van je telefoon. Ga op onderzoek uit naar de beste luidsprekers. Denk aan sterke, heldere geluidskwaliteit en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Geef hiernaast ook voorkeur aan een waterdichte, draadloze versie die je kunt bedienen vanaf je telefoon. Je weet ten slotte nooit wat er te gebeuren staat tijdens jouw feest.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.