Algemeen

Kies een congrescentrum in bourgondisch Den Bosch op basis van de keuken

Den Bosch staat bekend om het bourgondische eten, drinken en genieten. En als je op zoek bent naar een congrescentrum spelen natuurlijk veel verschillende factoren mee. Maar als je op zoek bent naar een congrescentrum in Den Bosch moet de factor ‘keuken’ nog net iets zwaarder meetellen.

In Den Bosch draait eten niet alleen om te leven, maar daar wordt vooral gegeten om te genieten. En tijdens je congres zijn eten en drinken ook een essentieel onderdeel. Kijk bij de verschillende congrescentra in Den Bosch dus vooral eens naar de kwaliteit van de restaurants en andere voedselvoorzieningen.

Een ander punt dat belangrijk is, is de keuze voor het eten tijdens je congres. Zijn er enkel hartige hapjes, een uitgebreide lunch of een culinair dinerbuffet? Voor enkel hapjes zit je in veel congrescentra goed, maar voor een uitgebreid diner moet je iets kritischer kijken. Is er een restaurant op de congreslocatie of wordt dit gedeelte volledig uitbesteed aan een cateraar ter plaatsen? Probeer in dat laatste geval meer informatie te verkrijgen over de cateringdienst.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.