Algemeen,  Tips

Knijp er even tussenuit

Veel van ons zijn al tijden niet op vakantie geweest. Voor degenen die dat nog steeds niet aandurven, maar wel weer eens erop uit zouden willen, is een dag uitje misschien wel de oplossing! Kies een leuke stad in Nederland en maak er een mooie dag van. We wonen in een lekker klein landje dus een verre reis zit er niet in, en dat is soms heel erg fijn.

Het is niet voor niks dat Nederland heel veel door toeristen bezocht wordt. Er valt heel veel te zien in ons koude kikkerlandje. De grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag hebben dagtoeristen veel te bieden, maar zijn ook heel erg druk.

Een tandje lager

Als je nog niet helemaal gerust bent dat het allemaal in de grote drukke binnenstad goed verloopt, kun je ook leuk een dagje uit in een buitenstad van drukke trekpleisters. Rotterdam is erg leuk om te bezoeken, maar wil je rustig kunnen wandelen en niet omver gelopen worden in de stad is Dordrecht misschien de betere keuze! Na een stevige wandeling kun je lekker lunchen bij de Remise.

Dordrecht zit boordevol met historie en mooie plekjes om te ontdekken. Even zitten en genieten is ook belangrijk. Het mooie aan een wat minder drukke stad is tevens dat je overal de tijd voor kan nemen. In een grote stad zal je toch wel stevig door moeten lopen wil je alle bezienswaardigheden gezien hebben voor het einde van de dag. En als je daarnaast ook de miljoenen andere toeristen de weg moet geven zal je flink aan de bak moeten.

Genieten van een dagje uit, of misschien een mini vakantie, komt weer binnen handbereik voor velen. Als je de drukke hotspots nog even wilt vermijden, is Dordrecht de perfecte stad. Lunchen Dordrecht doe je lekker met een vullende bagel en een warme chocolademelk!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.