Algemeen,  Inspiratie,  Tips

Een online borrel organiseren

Drankjes regelen
In veel bedrijven is de “VrijMiBo”, oftewel de vrijdagmiddagborrel de beste uurtjes van de week. Er zijn resultaten geboekt, zodat we plezier kunnen hebben. Nu veel medewerkers vanuit huis werken en geen bedrijfsfeestjes meer hoeven te organiseren, missen we de zogenaamde VrijMiBo. Omdat de kroon al zo lang de wereld rondspookt en het team echt behoefte heeft aan plezier en vriendschap, worden er veel online borrels georganiseerd. Gelukkig is dit mogelijk met alle moderne technologie. Deze blog laat zien hoe je online een feestborrel organiseert.

Je favoriete drankje
Witte of rode wijn, bier of radler, wat dan ook. Zorg ervoor dat je je favoriete drankje op tijd koud inschenkt en goed voorbereidt. Ook is het verstandig om aan het begin van de dag collega’s digitaal uit te nodigen voor een virtuele borrel. Een paar minuten voor de gebruikelijke drinktijd op vrijdagmiddag staan ​​jij en je collega’s achter een scherm, gekleed in je beste kleren, met een drankje in de hand. Als iedereen in de videovergadering zit, tel je samen af: 3, 2, 1: weekend! Hef het glas en proost samen, want vrijdag is het tijd om te drinken!

Een leuk muziekje erbij
Muziek brengt mensen samen, en dat is precies wat we nodig hebben in tijden van sociaal isolement. Werk samen met collega’s om de perfecte Spotify-afspeellijst te maken en de perfecte sfeer te creëren voor je drankje op vrijdagavond. Om geluidschaos te voorkomen, is het belangrijk om een ​​collega de controle over de muziek te geven. Geen zin om een ​​playlist te maken? Zet het volume hoger, zing Sweet Home Alabama en dans Macarena!

Organiseer een spelletje
Deze unieke vrijdagmiddagborrel is een uitgelezen kans om elkaar te leren kennen. Katten lopen op het toetsenbord, kinderen dansen op de achtergrond op muziek en je kunt het in iemands huis zien. Wil je elkaar nog beter leren kennen? Vertel elkaar grappige verhalen, speel 30 seconden, stel je een dinsdagdilemma voor of bedenk samen grappige dinsdagdilemma’s. Hoe u uw tijd ook doorbrengt, u komt gegarandeerd dichter bij uw collega’s te staan
Wil je meer geweldige blogs lezen om je door de tijd van de kroon te loodsen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.