Algemeen,  Tips

Lunchen in een authentieke Dorths pand vol historie doe je hier

Ben jij ook op zoek naar een gezellige lunchroom in het centrum van Dordrecht? Het liefst boordevol historie en heerlijk belegde broodjes? Dan ben je bij De Remise in Dordrecht aan het juiste adres. Deze leuke lunchroom vind je tussen het stadhuis en de Grote Kerk en is dus lekker centraal gelegen in de stad. Ideaal dus als je een dagje in Dordrecht bent. Ben je benieuwd geworden naar dit gezellige plekje en wil je graag meer weten over lunchen dordrecht, lees dan gauw even verder.

Een lunch vol historie

Als je een dagje in Dordrecht bent, wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van de stad zien en te weten komen. Lunchen op een plekje vol met historie is dan ook een goede optie voor een dagje uit. De Remise serveert daarnaast ook nog eens heerlijk belegde bagels, die geschikt zijn voor vegetariërs, vegans en de rest. Zo ben je er verzekerd van dat er voor ieder wat lekkers op het menu staat, wat voor een dieet je nu ook volgt. Tevens kun je bij deze gezellige lunchroom terecht voor een lekker ontbijtje. Dus naast een lunchroom is het ook een gezellige ontbijtplek!

Ruime openingstijden

Deze lunchroom in het hartje van Dordrecht heeft openingstijden die wijzigen per seizoen. Momenteel zijn ze iedere dag geopend van 9u tot 17u. Alleen op zondag zijn ze gesloten. Maar check dus voor de zekerheid even de website voor de meest actuele openingstijden, zo ben je er zeker van dat je niet voor een gesloten deur terecht zult komen. Je kunt gewoon binnenlopen zonder reservering, maar mocht je graag van tevoren je plekje verzilveren dan kun je ook eenvoudig online een reservering plaatsen. Tevens kun je online het uitgebreide menu vinden, zodat je alvast kunt bedenken wat je zou willen bestellen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.