Tips

Voordelen van holistische voeding

Laten we beginnen met groente supplementen, voor totale gezondheid en holistisch voeden. Dit is een voedingsmiddel in plaats van een supplement en het is gemaakt van poedervormige maaltijden en meer probiotica die vriendelijke bacteriën zijn. Deze probiotica zijn essentieel voor het bereiken van je holistische voeding doelstellingen omdat ze het immuunsysteem stimuleren, een omgeving creëren die vijandig staat tegenover Candida en andere gevaarlijke schimmels, en de spijsvertering bevorderen. Het is ook rijk aan silicium, dat helpt bij de vorming van sterke botten. Deze voeding moet dagelijks worden geconsumeerd. Het bestaat volledig uit rauwe, biologische en in het wild bewerkte superfoods. Het is bedoeld als een geheel voedzaam groen poeder zonder vulstoffen. Zoals je kunt zien is holistische voeding goed voor je gezondheid.

Voedingsplan voor een gezonde levensstijl

Wanneer je aan je holistische voedingsbehoeften probeert te voldoen, is het van vitaal belang om aan je hele gezondheid te denken. Hoewel verschillende van deze supplementen je kunnen helpen bepaalde symptomen te verlichten of te elimineren, is het belangrijker te streven naar algemeen welzijn en zo veel mogelijk van deze producten in je dagelijkse voedingsroutine op te nemen. Je zult niet alleen je doel van een gezonde levensstijl bereiken, maar je zult er ook voor zorgen dat er geen “gaten” vallen in je behandeling van bepaalde ziekten of symptomen. Beperk jezelf niet tot slechts één supplement, maar overweeg in plaats daarvan om ze te combineren om je algemene gezondheid en welzijn te verbeteren, evenals het vermogen van de supplementen om je te helpen je welzijnsdoelen te bereiken.

Wat houdt holistische voeding in?

Holistische voeding houdt in het consumeren van een grote verscheidenheid aan natuurlijke voedingsmiddelen zoals granen, noten, fruit en groenten. Verse vis en mager vlees van hoge kwaliteit zijn ook goede bronnen van eiwitten. Omdat veel kant-en-klaarmaaltijden en fastfood sterk bewerkt zijn en veel geraffineerde suikers en conserveringsmiddelen bevatten, zal dit type dieet enige inspanning vergen. Toch is het kwaliteitsverschil de moeite waard. Bedenk dit: gezonde, verse ingrediënten hebben de neiging om beter te smaken, dus je zult niet alleen voedzame maar ook smakelijke maaltijden eten. Dit is waar het concept van holistische gezondheid om de hoek komt kijken. Duizend calorieën van snoep of chips is niet hetzelfde als duizend calorieën van volle granen of groenten volgens de holistische voedingsleer. Holistische voeding, of de juiste voeding voor je lichaam, is de eerste stap in het bereiken van holistische gezondheid.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.