Tips

Speciaal bier bestellen? Ontdek hier de beste brouwerijen

Speciaal bier bestellen uit Breda en omgeving? Nederland kent heel wat brouwerijen die dagelijks aan de slag zijn met het creëren van speciaal bier. Als bierliefhebber is het dan ook zeker aan te raden om nieuwe bieren te proberen: waar doe je dat beter dan bij een echte, authentieke brouwerij? In Breda en omgeving vind je heel veel verschillende brouwerijen. Meer weten? Hier vind je een overzicht van een aantal goede brouwerijen in deze omgeving.

De Beyerd Breda

De Beyerd Breda is een restaurant en brouwerij. Je kunt hier niet alleen lekker eten, maar je drinkt er ook altijd een heerlijke speciaalbier bij. Hier geniet je van een heerlijk diner dat is bereid met Nederlandse en Belgische bierspecialiteiten. Het is heel goed mogelijk om de bieren van De Beyerd ook online bestellen.

Brouwerij Broederliefde

Brouwerij Broederliefde bevindt zich net buiten Breda, in Etten-Leur. Deze brouwerij is jaren geleden ontstaan uit liefde en passie voor bier: twee zwagers ontdekten hun gezamenlijke passie voor bier en hebben inmiddels heel wat mooie bieren gebrouwen. Ook deze bieren kun je online bestellen.

Brouwerij Frontaal

Bij Brouwerij Frontaal uit Breda is er vooral veel aandacht voor het prikkelen van de zintuigen van de drinker. Er wordt dan ook met veel zorg en aandacht bier gebrouwen. Diverse smaken, geuren en kleuren worden gebruikt om zo de smaakpapillen te stimuleren.

Ervaar gemakkelijk en snel online bestellen

Het beste speciaalbier uit Breda en omstreken bestellen: het kan heel gemakkelijk online. Onder andere bij een partij als Het Bierhuis vind je een aanbod van verschillende bieren van bovenstaande brouwerijen en ben je in staat om jouw favorieten te bestellen. Online bier bestellen was nog nooit zo makkelijk: binnen een paar muisklikken plaats je jouw bestelling. Deze wordt zo snel mogelijk bij jou bezorgd en op deze manier kies je voor optimaal gemak. Ervaar het zelf en bestel jouw speciaal bier uit Breda online!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.