Tips

Het lekkerste sinterklaas snoepgoed

Het is alweer bijna 5 december, dat betekent dat het weer hoog tijd is om snoep in te slaan! Natuurlijk liggen de schappen al ruim een maand vol met pepernoten, ontzettend veel Sinterklaas chocolade zoals chocoladeletters en een hoop ander snoepgoed. Maar wat voor snoepgoed kan je nou het beste in huis halen in deze Sinterklaas periode? Met deze lekkernijen kun je zeker niet mis gaan! 

Chocolade  

Waar de kids bij Sinterklaas meteen aan cadeautjes zullen denken, loopt het water bij ons al in de mond als we denken aan al die lekkernijen die we in deze tijd van het jaar weer in huis kunnen halen. Chocola is vrijwel het meest verkochte snoepgoed. Je kan er dan ook ontzettend veel kanten mee op. Chocolademunten en chocoladeletters zijn ideaal om voor in de schoen of in de zak met cadeautjes op pakjesavond. Ook leuk voor volwassenen zijn chocolade poppen. Je kunt chocolade poppen krijgen in de vorm van Sinterklaas of een piet. Ook kan je voor een holle pop gaan of een gevulde. Het is een leuk en makkelijk cadeautje om aan familie, vrienden of collega’s te geven tijdens pakjesavond of surprises. De heerlijkste chocolade kun je vinden bij Gust Royal.  

Pepernoten 

Natuurlijk kunnen de pepernoten niet ontbreken. De pepernoot, ook kruidnoot genoemd, is een van de populairste koeken van Nederland. Het is daarom niet gek dat je al vanaf augustus pepernoten in de supermarkten ziet liggen. De originele pepernoot is natuurlijk al heerlijk van zichzelf maar tegenwoordig zijn er ontzettend veel smaken bijgekomen. Pepernoten met chocola en zeezout, red velvet pepernoten, je kan het zo gek niet bedenken. In de supermarkt zal je al veel van deze bijzondere pepernoten vinden maar als je nog net even wat verder wil gaan zijn er genoeg winkels te vinden die gespecialiseerd zijn in pepernoten en een nog veel breder aanbod hebben.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.